Materiały Uczelnianej Konferencji Studenckich Kół Naukowych AWF w Krakowie - (:unkn) unknown (Akademia Wychowania Fizycznego im. Bronisława Czecha (Kraków), 2008)
Spis treści: Wstęp - s. 5; Muzykoterapia jako składowa kompleksowego procesu leczenia / Agnieszka Śliwka - s. 7; Biomechaniczna ocena zmian kątowych w poszczególnych fazach chodu u dzieci z mózgowym porażeniem dziecięcym na podstawie trójwymiarowej analizy chodu / Agnieszka Koziana - s. 17; O turystycznych przeżyciach metafizycznych (na podstawie prozy Władysława Krygowskiego) / Eliza Malawska-Kłusek - s. 31; Asymetria zachowania się kończyn dolnych w chodzie / Wanda Forczek - s. 41; Kierunek studiów oraz budowa ciała jako czynniki wpływające na zadowolenie z życia oraz postrzeganie atrakcyjności fizycznej przez studentki Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie / Łukasz Lic - s. 51; „Taniec z chmurami.” O przeżyciach przestrzennych paralotniarzy / Justyna Kuzon - s. 59; Modelowanie ruchu kręgosłupa u osób dotkniętych skoliozą / Paweł Maciejasz - s. 69; Koszt energetyczny biegu i poziom zrealizowanych obciążeń treningowych u dwóch zaawansowanych treningowo zawodniczek różniących się poziomem sportowym / Łukasz Tota - s. 81; Wpływ rehabilitacji na wartości wybranych wyznaczników ruchu miednicy u pacjenta po resekcji łąkotki przyśrodkowej / Katarzyna Ogrodzka - s. 91; Nadwaga i otyłość u kobiet z Krakowa - zmiany z wiekiem oraz związek ze stylem życia / Marta Frankiewicz - s. 97
Kopia cyfrowa, oryginał: Kraków : Akademia Wychowania Fizycznego im. Bronisława Czecha, 2008
Keywords: STUDENCKIE KOŁO NAUKOWE; AWF KRAKÓW; MATERIAŁY KONFERENCYJNE