Mikroflora grzybowa i jej rola w kształtowaniu warunków higieniczno-zdrowotnych środowiska treningu - Bik, Barbara; Mędrela-Kuder, Ewa (Akademia Wychowania Fizycznego im. Bronisława Czecha (Kraków), 1991)
Spis treści: Barbara Bik: Występowanie grzybów drożdżopodobnych na stopach młodzieży ze Szkół Mistrzostwa Sportowego w Krakowie i Oświęcimiu oraz rola środowiska treningu w rozprzestrzenianiu tych drobnoustrojów – s. 5; Wstęp – s. 5; Materiał i metodyka – s. 7; Wyniki – s. 9; Dyskusja – s. 29; Wnioski – s. 36; Piśmiennictwo – s. 37; Ewa Mędrela-Kuder: Mikoflora powietrza kształtowania warunków higienicznych i jej znaczenie niektórych obiektów dla pomieszczeń szkoleniowych AWF Kraków-Czyżyny - s. 43; Wstęp – s. 43; Materiał i metodyka – s. 47; Wyniki – s. 40; Wnioski – s. 75; Piśmiennictwo – s. 76
Występowanie grzybów drożdżopodobnych na stopach młodzieży ze Szkół Mistrzostwa Sportowego w Krakowie i Oświęcimiu oraz rola środowiska treningu w rozprzestrzenianiu tych drobnoustrojów
Mikoflora powietrza i jej znaczenie dla kształtowania warunków higienicznych niektórych obiektów i pomieszczeń szkoleniowych AWF Kraków-Czyżyny
Kopia cyfrowa, oryginał: Kraków : Akademia Wychowania Fizycznego im. Bronisława Czecha, 1991
Keywords: HIGIENA SPORTOWA; HIGIENA POMIESZCZEŃ